Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 0036203571441

Vásárlási feltételek

Jelen dokumentum tartalmazza a szolgáltató által üzemeltetett florenscipo.unas.hu internetes oldal (webáruház , webshop ) vásárlóira (a továbbiakban: Vásárló) vonatkozó általános szerződési feltételeket (a továbbiakban: „ÁSZF”).

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásunkat, amennyiben annak minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: Gombor István  e.v.

Szogáltató székhelye: Győr, Déry Tibor u.19.

Szolgáltató postai címe: Florens Kft. 9028 Győr Arató utca 17. (Webáruház, nem bolt)

Vállalkozó Nyilvántartási száma: 40058734

Statisztikai száma: 66859293-4616-231-08

Nyilvántartásba vétel: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 17765/2020 nyilvántartási számon

Telefonszám: 00-36-20-357-1441

e-mail: florens.gyermekcipo@gmail.com

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: UNAS Online Kft.

1. Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V. törvény

 („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A jelen Szabályzat 2020.05.20.napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11  nappal a weboldalakon közzéteszi. Megrendelő a webáruház használatával elfogadja , hogy  a weboldalak látogatásakor valamennyi szabályozás automatikusan érvényes rá .

Megrendelő, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett Webáruházba – akkor is, ha nem regisztrált felhasználó , a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Megrendelő nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a Webáruház tartalmának megtekintésére.

2. Megvásárolható termékek

A florenscipo.unas.hu webáruház gyermekcipőket kínál a leendő vevői számára. A termékek a győri székhelyű Florens Kft. gyártásában készülnek . A termékek kizárólag online rendelhetőek.

A termék ára bruttó, azaz tartalmazza az áfát, de nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges utánvétel díját .

Az áruházban kínált konkrét termékről fotó készül, de természetesen előfordulhat árnyalatnyi eltérés a kép és a valóság között . Az esetleges eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni.

Akció esetén az akkor feltüntetett ár az érvényes , illetve ha az akciót dátum megadásával tesszük közzé, akkor az akció időpontjában leadott rendelésre érvényes az akciós ár.

3. A rendelés menete

A webáruházban körül lehet nézni regisztráció nélkül, de a termék megrendeléséhez regisztráció szükséges.

A kiválasztott termék és annak méretválasztása után a vevő a terméket kosárba helyezi. Ha több terméket is szeretne vásárolni, akkor a vásárlás folytatása gomb megnyomásával tudja folytatni.

Ha befejezte a vásárlást , termék db szám és méret ellenőrzése után, után léphet tovább , illetve a törlés ikonra kattintva törölheti a kosár tartalmát. A méret ellenőrzésénél felhívjuk a figyelmét a belméret cm-ben megadott valós hosszára. A cipő, vagy szandál belmérete különböző gyártású cipőknél eltérő lehet. A Florensnél jellemzően egy kicsit nagyobb a talp belmérete !

Megrendelő ez után megadja a szállítási címet, majd szállítási és fizetési módot. Megrendelő választhat az általunk felkínáltból illetve akár ettől eltérőt is kérhet.

4. Fizetési módok

Előre utalás : Megrendelő utalja a termék/termékek árát a szállítási költséggel együtt. Utaláskor a rendelési számot is fel kell tüntetni .  Az utalás a szolgáltató K&H bankban vezetett  10403356-50526971-48531000 számlájára, a weboldal üzemeltetőjének nevére érkezik. A szállítás felgyorsítása és az utalás ellenőrzése miatt, célszerű sms-t (00-36-20-357-1441) vagy e-mailt ( florens.gyermekcipo@gmail.com ) küldeni .

Utánvétel : Természetesen van rá mód , hogy a termék átvételekor fizessen, ennek azonban van egy plusz költsége, 10.000 ft alatt 290 ft. felette 340 ft. foxpost szállítás esetén.

                 

5. Szállítás

FOXPOST

- előre utalás, automatába szállítás : 1099 ft.

- előre utalás, házhoz szállítás : 1699 ft.

 

- utánvét, automatába szállítás : = 1099+290=1389 ft.

- utánvét, házhoz szállítás : 1699+290= 1989 ft.

 

6. Esetleges csere

Cserére csak abban az esetben van mód, ha a terméket nem használták, a kézhezvételtől számított 14 napon belül jelzik a forgalmazónak , valamint rendelkeznek a kapott számlával.

Ha a szolgáltató véletlenül rossz méretet küldött , ingyenesen küldi a jó méretet, a tévesen küldött termék visszaküldése  után, valamint megtéríti a vissza szállítás költségét.

Ha a vevőnek valamilyen okból kifolyólag nem tetszik a termék, vagy más méretet szeretne, akkor a szolgáltató újbóli szállítási költség ellenében, a nem megfelelő termék visszaküldése után , és amennyiben van  készletén a megfelelő termék , akkor azt újból szállítja. Ha nincs megfelő temék, akkor egy megadott bankszámlára a termék árát vissza utaljuk.

Bármilyen okból visszaküldött termék küldése : Florens Kft.  9028 Győr Arató utca 17. (Webáruház ) címre .

7. Elállás joga

A Megrendelő a szerződéstől a 45/2014 kormányrendeletben foglaltak szerint 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A Megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ha az értékesítő nem a rendeletnek megfelelően tájékoztatja a vevőt , akkor az elállási jogát az áru átvételének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

Amennyiben Megrendelő elállási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni  e-mailben a szolgáltató címére florens.gyermekcipo@gmail.com , vagy postai úton Florens Kft.  9028 Győr Arató utca 17 . (Webáruház, nem bolt)).

 

A webáruház üzemeltető köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. 

Elállási joggal kapcsolatos szabályozásokat a 45/2014. (II.26) Korm. rendelet - a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendeletet követve betartjuk.

8. Jótállás, Szavatosság

Panasz esetén megrendelő számlával tehet panaszt. Panaszt írásban tehet a webáruház e-mail címére. florens.gyermekcipo@gmail.com , vagy Florens Kft.  9028 Győr Arató utca 17. (Webáruház, nem bolt)  címre.

Szavatossági igény bejelentésénél a vevő kérheti a hibás termék javítását vagy cseréjét .A termék akkor minősül hibásnak , ha eladáskor nem felelt meg a minőségi követelményeknek. A hibát a vevőnek kell bizonyítani .

Megrendelőnek ügyelnie kell a termék rendeltetés szerű használatára.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető

Pl. tipikus a cipők/szandálok talprészének kopása amelyet a gyermek az úgynevezett „ motorozással „ koptatott el . Ezzel a használattal gyakorlatilag órák alatt el lehet koptatni a talp orr részét , melyért felelősséget nem tudunk vállalni .

Lábbelit tilos mosógépben mosni!

 

A Florenscipo.hu  webáruházban forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározottaknak megfelelően a gyártó Florens Kft, cég vállal szavatosságot. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére.
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 hónapig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

Amennyiben a termék garanciális időn belül meghibásodik, kérjük jelezze felénk , először küldjön e-mailben megkeresést , egy fotót a reklamált termékről. A szállítás költsége a vásárlót terheli. A garanciális javítás után a terméket visszaküldjük az Önnek , amit telefonon vagy e-mailen jelezni fogunk. Amennyiben a termék nem javítható és a gyártó jogosnak találja a reklamációt , ebben az esetben újat küldünk helyette , az előzőleg szállított méretben , és a lehetőséghez képest a leginkább hasonló termékünkből .

A terméket a Florens Kft.  9024 Győr Arató utca 17. ( Webáruház, nem bolt ) , címre kérjük küldeni .

9. Panaszkezelés

A szolgáltató célja , hogy a megrendelő elégedett Panaszkezelés a termékkel . Ha a vevőnek mégis panasza lenne, úgy panaszát a következő módokon írásban küldheti el. 

-  Florens Kft.  9028 Győr Arató utca 18.. (Webáruház, nem bolt))

-  e mail: florens.gyermekcipo@gmail.com címre.

A panaszt a szolgáltató 30 napon belül írásban megválaszolja . Ha elutasító lenne az álláspontja azt szakmai szempontok alapján megindokolja és a dokumentumot 3 évig megőrzi , az esetleges hatósági ellenőrzés céljából .

Továbbá ,

  • Vitarendezési platform

Az Európai Bizottság rendelete értelmében, az európai, így a magyar online webáruházaknak 2016. január 9-től honlapjuk egy könnyen elérhető pontján kötelező jelleggel el kell helyezniük az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformra mutató elektronikus linket .

Vitarendezési platform elérése:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

További elérhetőségek listája:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.complaints.odrList

 

 

 

Kelt: 

Győr, 2020.05.20.